Gespecialiseerd in ons vakgebied delen we onze kennis graag proactief door deze kennis te laten zien. Wij hebben weinig producten voor vele toepassingen. Omdat we geloven dat het kiezen en toepassen van de juiste producten een groot effect heeft op het eindresultaat. Doen wij extra ons best om onze klanten te laten zien hoe zij elke dag de beste resultaten uit hun producten kunnen halen.

In termen van zekerheid in het voorzien van producten en het beheren van een dynamische voorraad behoren wij tot de meest betrouwbare partners in de markt. In deze steeds meer concurrerende markt, is het voor onze klanten van belang om de juiste producten binnen de kortst mogelijke termijn geleverd te krijgen.

Samen werken met SACON betekent dat je voldoet aan de huidige en toekomstige wetgeving op het gebied van milieu-, sociale-, gezondheid en veiligheidseisen.

Wij bieden afdichtingsmiddelen, schuimen, spuitbussen en reinigers, toegesneden op specifieke toepassingsgebieden. Naast ons merk Sacon zijn we in staat om een volledige oplossing voor u aan te bieden, met inbegrip van andere merken binnen de groep.

We doen regelmatig klantbezoeken in combinatie met demonstraties. We behandelen onze klanten met de grootste zorgvuldigheid en zoeken we mogelijkheden om de omzet te verhogen in een volledige toewijding.

Door klantbezoek op de bouwplaats, maar ook op werkplaatsen kunnen wij de nodige feedback ontwikkelen naar onze klanten en het bieden van nieuwe oplossingen. Bovendien staat ons team klaar om kennis en informatie met u te delen.